Login


Register | Recover Password
 

Shërbime

“Auto A1 Sh.p.k.” është një kompani e cila ofron automjete për çdo kërkesë. Makinat më cilësore, të markave më të njohura mund t’i gjeni tek Showroom ynë pak kilometra larg Tiranës. Makina ekonomike, sportive, luksoze, makina të çdo tipi, lloji mund t’i gjeni tek ne me çmimet më të mira në treg.

sherbime 1 sherbimet 2

Tek ne ofrohet:

– Cilësia maksinale me kostot më të lira në treg

– Test Drive ( Provojeni makinen që doni të blini)

– Garanci ndaj çdo makine që shitet

– Siguri për çdo shërbim që ofrojmë

– Shërbimin e transportit të automjeteve që ju keni blerë ose porositur

Markat më të njohura si Mercedes, BMW, Smart, Mini Cooper, Audi, e shumë marka të tjera të mirënjohura, mund t’i bëni për vete me çmime shumë të arsyeshme.

Siguria dhe garancia janë pjesë shumë e rëndësishme e shërbimeve tona. Çdo moment ju ofrojmë garancinë për makinën që ju blini dhe sigurinë që ajo të plotësoj çdo kusht dhe dëshirë tuaj.

“Auto A1 Sh.p.k.” është vendi ku gjendet  automjeti që gjithmonë keni ëndërruar.

Ju mirëpresim!

 

Bahçeşehir Escort
Güncel Haberler
Son Dakika Haberleri
Moda Haberleri
Hack Haber